maanantai 3. maaliskuuta 2014

Ompelunurkkaus

Ompelunurkkauksen uudistaminen on ollut jo pitkään toiveissa... tai oikeestaan vaan uuden pöydän hankinta. Tältä siis näytti ennen. 


Makuuhuoneen nurkassa pieni kulmapöytä johon mahtui juuri ompelukone pöydälle... saumuri vietti vapaapäiviään minun yöpöydän alla. Kaappikaan ei ollut kätevä kun aina piti nousta tuolista kaivaessaan jotain ( joku voisi sanoa että hyötyliikuntaa) ja saumuria/ompelukonetta piti nostella vuoronperään pöydälle ja pois (no hyvää käsitreeniä sekin varmaan on)... laatikostokin oli väärällä puolella. Mutta toimiva se ei ollut mitenkään.

No tältä se näyttää nyt.


Uusi pöytä ostettu Ikeasta. Laatikosto oikealla puolella ja ennen kaikkea siihen mahtuu molemmat koneet samaan aikaan pöydällä olemaan. Tuoli on vanha... se sai vaan uuden kuosin ylleen. Tilkkulaatikko mahtui juuri sopivasti pöydän viereen ja pari laatikollista vetoketjuja ja kuminauhoja. Seuraavana onkin toiveissa tuohon yläpuolelle vielä hylly johon mahtuu pari kansiota kaavoille ( nyt ne mönkivät sängyn alle) ja nuo mustat laatikot. Mutta se sitten joskus :) Nyt täällä iloitaan vaan uudesta pöydästä ja surruutellaan siitä ilosta... niin ja muu aika vaan ihaillaan miten hieno se on edelliseen verrattuna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti