sunnuntai 2. helmikuuta 2014

UFOJA...

... eli niitä keskenjääneitä ompeluksia. Minulla on paha tapa jättää ufoja pyörimään nurkkiin jos asiat ei mene niinkun pitää... eli ratkojalle tulee töitä. Nyt otin ihan urakaksi tehdä tuon pinon pois ennen kuin vaatteet jää pieniksi tuolle tytölle. Nämä kaikki aloitettu joskus viime syksynä ja tänä viikonloppuna saatettu valmiiksi asti. 

Ensimmäisestä puuttui pääntien kanttaus ( joka vastusteli alun perin ihan älyttömästi) ja helma röyhelö.


Tästä paidasta puuttui myös pääntien kanttaus ( sekin oli jo muutaman kerran purettu ja ommeltu uudestaan) ja leggareista kuminauha vyötäröltä.


Mäyräkoira hupparista ei puuttunut kuin vetoketjun kiinnitys ja helma ( muistaakseni sekin oli jokusen kerran ommeltu jo aikaisemmin... jännästi se ei kiinni ollut siinä vieläkään).


Mutta on tässä opetuskin... välillä on niitä päiviä kun mikään ei mene putkeen ja toisena päivänä kaikki sujuu kuin vettä vaan. Huomatkaa että tällä kertaa kaikki meni kuin vettä ja tytär sai viikonlopun aikaan jopa neljä uutta vaatetta. Silti yritän (seuraavan kerran kun ufoja jemmaan), että ne ompelisin heti seuraavana viikonloppuna :) 

2 kommenttia: