maanantai 8. heinäkuuta 2013

The Tissis ;)

Tissis-kaava oli hitti jo viime kesänä ja sitä näkyi vähän jokaisessa blogissa silloin. Minä olen vähän tälläinen hitaasti syttyvää sorttia joten päätin kokeilla sitä vasta vuoden mietittyäni asiaa... ja voi vitsit miksi en aiemmin  kokeillut. Tämä on niin ihana kaava :) 

Tämä ensimmäinen on ihan perus tissis... hieman kyllä vaatii tuo rankaamista sieltä ja täältä,mutta ihan pidettävä tästä harjoitus kappaleesta tuli ( ja on sitä myös keretty pitääkin jo monta kertaa)


Tässä mekossa on alaosa vaan tissistä ja yläosan tein tuollaiseksi tuubitoppi malliseksi ( ihan vaan siksi että kangasta aivan liian vähän). Keskellä edessä kuminauha rypytys ja leveä kuminauha on ommeltu nurjalle puolelle että mekko kestää paremmin päällä. Tästä tuli ihan lemppari kuumana kesäpäivänä.


Viimeisessäkin ( tai tuskin tämä nyt ihan viimeinen on) kaavana on sama jonka muokkasin halterneck-malliseksi... tämänkin ihan vaan siksi että kangasta ei taaskaan riittänyt hihoihin ja yläosaan. Mutta tykkään silti kovasti tästäkin.


Seuraavana onkin ollut mielessä kokeilla tehdä pitkähihaisia tunikoita syksylle/talveen. Ja suosittelen kaavan kokeilemista ehdottomasti ainakin vähän povekkaille naisille... aivan ihanasti istuva kaava :) Ja tuo ne parhaat puolet esiin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti