maanantai 24. kesäkuuta 2013

Project savaway

Facebookin Saumanvara-ryhmässä on ollut useamman kerran ompelutapahtuma project savaway... tällä kertaa pääsin osallistumaan myös itse :) Idea koko hommassa on se että aikaa on vain 2 tuntia saada vaate valmiiksi...mitään ei saa leikata edes ennen kuin illalla.Ompeluaika on perjantai iltana kello 21-23. Tällä kertaa kangaspaketti tilattiin selialta ja paketin sai avata vasta perjantai aamuna klo:8.00.

Ensi reaktio oli paketin avaamisen jälkeen että "voi kammotus... mitä minä tästä teen".Paketista löytyi palanen sateenkaariraitaa ja 2 mustaa nappia. Kangas ei ollut yhtään minun makuuni,mutta onneksi tytär ilmoitti että kangas oli kiva :) Kaavana käytin hoopsia ja punaista resoria käytin kanttauksiin.


Muutama hermojen menetys siinä tarvittiin ja taisimpa todeta kun puoli tuntia oli aikaa enää jäljellä että "ei tästä tule mitään" ja avasin siideri tölkin :) Mies sitten kannusti jatkamaan ja niinhän siinä kävi että valmista tuli 5min.ennen kuin aika loppui :) Napitkin kerkesin ommella paikoilleen :)


Siinä se nyt on... muokattu hoops... taas kerran :) Mutta ehdottomasti toisenkin kerran mukaan lähden tähän hommaan... oli se yllättävän kivaakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti