perjantai 2. marraskuuta 2012

Made by Viiveli

 Tästä blogista piti tulla alunperinkin nimeltään "Made by Viiveli" mutta viimehetkellä muutin nimen... no 1,5 vuotta mietyttäni se sitten muuttui. Nimi tulee sanoista ( ei kuitenkaan virvelistä, vaikka sekin tässä perheessä on lähellä miehen sydäntä) Viivin veli... eli lapsista tuo nimi juurtaa alkunsa :) En ole muutenkaan tyytyväinen tähän blogin ulkoasuun joten sekin menee varmasti uusiksi lähiaikoina... jos saisi taas sitä myöden uutta inspiraatiota myös vaatteiden ompeluun ja ennen kaikkea niiden esittelyyn täällä. Joululahjojahan voisi ainakin jo pikkuhiljaa aloitella tekemään.

Nämä tulevat kuitenkin ihan omalle tytölle... oikeestaan nämäkin tehty jo aikoja sitten... ei vaan muista/jaksa tänne aina laittaa :)



Minulta on muutaman kerran kysytty ( kaverit ketkä tietävät että kirjoitan blogia) että eikö minua häiritse se että minulla ei ole suosittu blogi? Ja vastaus tähän on että EI. En minä kirjoittele tänne toisia ihmisiä varten vaan pääsääntöisesti itselleni... kuin päiväkirjaa. On toki ihanaa jos joku tänne eksyy ja saa jotain vinkkejä omiin käsitöihinsä tai vaan itsensä hetkeksi rentoutumaan lukiessaan juttujani, mutta en minä missään nimessä kadehdi niitä blogeja joissa on satoja lukijoita. Minullakin on yksi lukija virallisesti ja sekin tuntuu jo kivalta että joku edes säännöllisen epäsäännöllisesti käy kurkkimassa sivujani.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti